Recruitment

Waarom werken bij Recruitment

Cendris is een mensenbedrijf, mensen maken voor ons het verschil. Wat is er dan belangrijker dan het binnenhalen van de juiste mensen voor de juiste klus? Als team Recruitment zorgen we ervoor dat er voldoende gedreven en getalenteerde mensen elke dag met plezier komen werken en dat ze hun talenten maximaal kunnen benutten. We zouden Cendris niet zijn als we dat niet op een unieke manier zouden doen. Een nieuwe generatie is de arbeidsmarkt aan het betreden, en dat betekent voor ons dat we op een bijpassende manier nieuw talent moeten werven. Kandidaten voor een functie gaan een heel proces door, waarbij we hun sterke punten analyseren zodat we iedereen op zijn kracht kunnen inzetten. Denkt iemand bijvoorbeeld meer servicegericht, of hebben we juist te maken met een verkoper?

"We zorgen ervoor dat er voldoende gedreven en getalenteerde mensen elke dag met plezier komen werken en dat ze hun talenten maximaal kunnen benutten"

We checken ook of een persoon binnen de grote Cendris-familie past, want dat is uiteindelijk het meest belangrijk! In plaats van een normaal sollicitatiegesprek, spelen we het spel 30 Seconds met kandidaten. Zo ontdek je hoe ze naar dingen kijken, en het is ook meteen een leuke manier om elkaar te leren kennen. Het bereiken van die nieuwe generaties is erg belangrijk voor ons; we willen de professionals van morgen in huis halen en maximaal benutten. Optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van huidige én toekomstige collega's door naar competenties en vaardigheden te kijken, in plaats van naar ervaring. Op die manier vervullen we wel 1600 vacatures per jaar! Verder gaat ons kleine, hechte team over het contact met verschillende uitzendbureaus en zien we erop toe dat afspraken met verschillende partijen worden nagekomen. Ontwikkelingen op de arbeidsmarkt volgen we op de voet om maximaal in te kunnen spelen op kansen en mogelijkheden. Transparantie, assertiviteit en korte lijnen kenmerken team Recruitment.

Je nieuwe collega's?

Janneke de Jong

Ik vind het fijn dat ik de ruimte krijg mijn eigen visie los te laten op mijn werk. Ik vind het belangrijk om meer competentiegericht te werven in plaats van functiegericht. Onderzoeken wat de potentie is en minder focussen op specifieke werkervaring. Iemand die ijsverkoper is geweest kan de competentie hebben om telefonisch producten te verkopen en een oud-voetbaltrainer zou het in zich kunnen hebben om teamleider te worden. Door korte lijnen en de vrijheid die je krijgt om mee te denken, zijn dit soort ideeën sneller en makkelijker te implementeren. Zo kun je ruim op tijd anticiperen op ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Rian de Groot

In mijn functie neem ik de mens altijd als uitgangspunt. Open, eerlijke communicatie staat daarbij wat mij betreft centraal. Dit geldt voor mijn contact met sollicitanten, maar ook voor mijn contact met de interne organisatie en de externe samenwerkingspartners. Ik vind het belangrijk dat de collega‚Äôs uit de operatie worden ontzorgd op het gebied van werving en selectie, zodat zij zich volledig kunnen focussen op de klant én de ontwikkeling van de medewerkers. Er gezamenlijk voor zorgen dat de juiste medewerker op de juiste plek zit, zodat we alle klanten optimaal van dienst kunnen zijn!