Finance & Administratie

Waarom werken bij Finance & Administratie

Bij Cendris vormen we samen een sterk en mensgericht front en richten we ons volledig op warm klantcontact. Een sterk front heeft een gestructureerde achterkant nodig, en dat is waar Team Finance & Administratie om de hoek komt kijken. Ons team is het financiële geweten van de organisatie en zorgt daarnaast voor de administratie en verwerking van de meest belangrijke gegevens van onze medewerkers en projecten.

"We zijn het financiële geweten van de organisatie en zorgt daarnaast voor de administratie en verwerking van de meest belangrijke gegevens van onze medewerkers en projecten"

We bieden de interne structuur die de rest van de organisatie gezond en scherp houdt. Vanuit de Finance-kant geven we advies aan collega's en houden we toezicht op de uitvoer van de visie en strategie van Cendris, zowel in grote lijnen als in de details. Vanuit Administratie zijn we constant bezig met juiste en gestructureerde verwerking van gegevens. Voor ons team zijn vertrouwen, communicatie en transparantie het meest belangrijk.

Je nieuwe collega's?

Tracy Pfaff

Met mijn collega's vorm ik een klein, hecht team waarin we zoveel mogelijk elkaars sterke punten proberen te benutten. Mijn sterke punt is timemanagement. Zorgen dat gebeurt wat moet gebeuren en dat dit ook op tijd wordt gedaan, daar ben ik goed in. Door tijdige terugkoppeling en nauw contact behoud ik overzicht en transparantie. Daarnaast vind ik vriendelijkheid en begrip enorm belangrijk bij wat we doen. Of het nu om een collega, uitzendbureau of het UWV gaat, ik wil dat mensen de omgang met ons als plezierig ervaren. Dat komt mooi uit in een bedrijf dat erop gericht is mensen te helpen!

Roy Pijper

Financials zijn in principe niet creatief. We focussen op cijfers en maken aan de hand van data afgewogen beslissingen. Als business controller ben ik constant vanuit verschillende hoeken naar het bedrijf aan het kijken. Ik opereer binnen een soort driehoek van finance, operatie en commercie. Ik fungeer als businesspartner voor opdrachtgevers, zorg ervoor dat afspraken worden nagekomen en heb contact met potentiële nieuwe klanten. Het ding is, dat ik eerlijk gezegd veel liever met mensen werk dan met cijfers. In gesprek zijn met collega's, de mens centraal, daar haal ik mijn energie uit! Dat is hoe ik mijn functie inricht.