Data & Analyse

Waarom werken bij Data & Analyse

Team Data en Analyse is altijd bezig met het optimaliseren van het klantcontact. Proactief en op aanvraag geven we advies over het verbeterpotentieel aan verschillende afdelingen en spotten mogelijke pijnpunten om zo problemen te voorkomen.

"Ons einddoel is het verhogen van de klanttevredenheid en het verlagen van de kosten"

Dat vergt veel communicatie onderling en richting de opdrachtgever. Daarom zetten we rauwe data om in begrijpelijke en concrete adviezen waar collega's en opdrachtgevers echt mee aan de slag kunnen. Een stuk co-creatie dus om samen resultaten een constante groei te laten beleven. Uit KPI's die per project verschillen halen wij informatie over hoe we ons klantcontact kunnen optimaliseren, met als einddoel het verhogen van de klanttevredenheid en het verlagen van de kosten.

Je nieuwe collega's?

Martin Hofmeijer

Data is een steeds belangrijkere 'brandstof' voor het bedrijf. Het leuke aan mijn functie is het inzichtelijk maken van het verbeterpotentieel. Cendris heeft de drive om continu te verbeteren, en op deze manier draag ik bij aan de ontwikkeling van de klanttevredenheid, het verhogen van de klantwaarde en het verlagen van de kosten. Ik ben de verbindende schakel tussen het management en de operatie. Zo zie ik het bedrijf dus van verschillende kanten, en die afwisseling is verfrissend! Het is fijn dat ik bij Cendris de ruimte krijg om met eigen inbreng en nieuwe ideeën te komen, en dat initiatief wordt gestimuleerd.

Wytse Muller

Ik ben elke dag bezig projecten te verbeteren en collega's handvatten te geven om te kunnen groeien. Dit doe ik door cijfers en data te vertalen naar concrete resultaten. Het vinden van de juiste knoppen om aan te draaien om resultaten te beïnvloeden, dat is wat we doen. Door gerichte analyses verbeteren we projecten en geven we advies om mogelijke problemen te voorkomen, met als uiteindelijke doel het verhogen van de klanttevredenheid. Zelf ervaar ik de meeste voldoening wanneer ik een aanbeveling doe die echt meteen resultaat oplevert.