Webcare

Social media zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Grote platforms als Facebook, Twitter en Instagram zijn overal aanwezig, zeker als je kijkt naar jongere doelgroepen. Hele generaties spreken de taal van de sociale media vloeiend, en als bedrijf moet je hierop kunnen inspelen. Daarom verzorgen we ook webcare en social media beheer voor onze opdrachtgevers. Hierbij onderhouden we nauw contact met de marketing- en communicatieafdeling van de opdrachtgever om samen tot nieuwe ideeën te komen en de communicatie transparant te houden.

We zetten hele klantenteams op die zich specifiek focussen op deze kanalen. Dat doen we met een uniek wervingsproces dat zich focust op creativiteit en affiniteit met nieuwe media. Nieuwe collega's komen niet alleen op sollicitatiegesprek, ze moeten zichzelf ook op een creatieve manier presenteren. Niet zomaar een Powerpoint of Prezi dus! Zo hebben we een kandidaat gehad die een pop van zichzelf bij zich had en zichzelf letterlijk aan het verkopen was. Ook memorabel was de collega die zichzelf presenteerde aan de hand van een stuk tuinslang, omdat dat symbool stond voor hem: flexibel en betrouwbaar.

Het gevolg van deze werving is een jong en gedreven team met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Een mix van hardwerkende mensen die de klant voorop stellen en daarbij humor en pit niet schuwen. We doen er alles aan deze mensen te faciliteren in hun werk. Zo creëren we een frisse en stimulerende werkomgeving om creativiteit en betrokkenheid te stimuleren, en zorgen we voor laptops en een stabiel netwerk zodat onze medewerkers ook thuis aan de slag kunnen.

Daarnaast bieden we ook begeleiding aan voor opdrachtgevers die een eigen social media team hebben. We geven advies over het professionaliseren van online kanalen en optimaliseren van digitaal klantcontact. Zo bieden we een gratis social media scan en een kennismakingsgesprek om de verbeterpotentie van een team te bepalen. Daarnaast zorgen voor passende engagement tooling en helpen we bij het opstellen van een op maat gemaakte code of conduct.