Training & Opleiding

Waarom werken bij Training & Opleiding

Trainers zijn constant bezig met het verbeteren van de kwaliteit binnen de organisatie. Door bestaande trainingsmethoden nauwkeurig te monitoren en te innoveren waar mogelijk, houden we het niveau binnen de organisatie hoog. We helpen specifieke opdrachtgevers door bijvoorbeeld projecttrainers op te leiden en in te spelen op de behoeften van de collega's op dat project. Zo worden opleidingen op maat gemaakt voor ieder project en wordt de kwaliteit continu gegarandeerd. Afhankelijk van het project en de wensen van de opdrachtgever creëren we een unieke mix van klassikaal leren, e-learning en gamification. We gaan ook projectoverstijgend te werk, waarbij we kijken naar manieren om de organisatie als geheel te laten groeien.

"Afhankelijk van het project en de wensen van de opdrachtgever creëren we een unieke mix van klassikaal leren, e-learning en gamification"

Verder bewegen de trainers zich door veel verschillende lagen binnen het bedrijf. We geven trainingen en cursussen over een breed scala aan onderwerpen, en helpen bij het in kaart brengen van verbeterpunten. Onze afdeling werkt vanuit het principe van blended learning, waarbij 10% van het leren klassikaal plaatsvindt, 20% door van elkaar te leren (bijvoorbeeld door intervisiesessies) en 70% door te oefenen in de praktijk. Daarbij wordt de Cendris Academy 'ons digitale leerplatform' als kapstok gebruikt om alles aan op te hangen. Op de Academy staat bijvoorbeeld het leerpad uitgeschreven, kan de voortgang worden bijgehouden en meer.

Je nieuwe collega's?

Kees Kruip

Wat ons als Training & Development team motiveert is de constante drang om te verbeteren en te groeien. Je wilt als individu en als team altijd blijven klimmen, je grenzen verleggen en laten zien wat je kunt. Dat is dan ook hoe ik mijn team aanstuur. Ik verwacht dat mijn team zelfsturend en proactief te werk gaat om de medewerkers van Cendris te faciliteren in hun ontwikkeling. Op mijn beurt geef ik mijn teamleden de ruimte om de benodigde kennis en inspiratie op te doen. Het is gaaf om te zien hoe iedereen binnen het team kansen aangrijpt om een unieke bijdrage te leveren aan het verhogen van de klanttevredenheid.

Tabitha Dijkman

Als trainer moet je zowel specialist als generalist zijn. Je bent een specialist als het gaat om didactiek en het ontwikkelen van mensen; een expert in het leren. Aan de andere kant moet je van alle projecten binnen Cendris een beetje weten, genoeg om relevante leertrajecten op te zetten. Op dat vlak ben je dus een pure generalist. Dit zorgt ervoor dat het werk ontzettend dynamisch is. Het feit dat je zelf training geeft aan collega's uit alle lagen van het bedrijf, draagt daar zeker ook aan bij. Van gedreven, ambitieuze projecttrainers tot ervaren managers. Je bent immers nooit uitgeleerd!